Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2016 16:49 - НОВА Кетъринг, фирмена презентация!
Автор: novacatering Категория: Бизнес   
Прочетен: 331 Коментари: 0 Гласове:
2



 Скъпи клиенти, партньори и приятели!

За нас е удоволствие да Ви се представим:

Ние сме «НОВА кетъринг» – вече не толкова млада, но все така  чаровно динамична и качествено развиваща се компания, работеща предимно на територията на България. В пъстрия бизнес климат у нас, NOVA Catering намери своя спектър на действие като дружество, чиито основни дейности включват организиране на официални и специални събития, представителни коктейли и ефектни лични празници, отдаване на стилно кетъринг и парти оборудване под наем, поръчки на хапки, доставки на готвени храни до работното място и до дома.

С идеи за все по-добра конструктивност и качествено изпълнение през последните години концентрирахме професионалните си усилия в следните основни направления: пълна или частична организация на корпоративни и официални мероприятия – откриване на обекти, коктейли, кафе паузи, служебни закуски, бизнес обяд, имени и рождени дни, годишнини, сватби и много други; доставка на хапки по различни поводи, благодарност със сладки петифури и красив жест, ефектни шугър партита, изпълняване на разнообразни кетъринг поръчки, вкл. и доставка на прясно изпечени ароматни кроасани, кифлички и кексчета; монтаж на шатри, тенти, щендери, гардероби и чадъри под наем; участие в спортни празници и в организирани от НПО събития; отдаване на луксозно кетъринг, парти и празнично оборудване под наем, посуда, прибори и аксесоари; декорация на представителни събития, лични празници, организиране на изненади, детски партита и др.; корпоративен кетъринг – ежедневна доставка на топла и вкусна готвена храна до фирмени офиси, складове, бизнес центрове и др.

За да постигаме все по-качествени резултати, NOVA Catering откри собствена професионална кухня в гр. София, в която нашите креативни готвачи и сладкари приготвят красиви и вкусни хапки, авторски канапета, храни бижу, глазирани петифури, къп кейкове, цветни плодови шотове, страхотни торти, вкусни ястия, предястия, атрактивни десерти, отлично изпълняват свои и тестват чужди авторски рецепти, творят чудеса с внимателно подбрани хранителни продукти, чуждестранни подправки и билки от собствената ни градинка. За да не зависим в голяма степен от подизпълнители и външни доставчици, инвестирахме в закупуване на собствено кетъринг и парти оборудване, професионални кръгли и правоъгълни маси за гости, коктейлни бар маси, така наречените тип „щъркел”,  луксозни чаши за бяло и червено вино, уникални чаши за шампанско „Бохемия”, чаши за вода, алкохол, коктейли, стилни чинии и модерни прибори, ефектни аксесоари, вкл. иноксови високи и ниски свещници, стъклени високи и ниски вази, красива и нежна декорация и много други. В „НОВА Кетъринг” разполагаме с огромен избор от текстил – сатeнирани, памучни и копринени покривки за кръгли и правоъгълни маси, цветни и щамповани еластични калъфи и покривки за коктейлни бар маси, голям избор от панделки, карета и Т-шлайфери, ленти, драперии и еластанови калъфи за блок и бюфет маси, пухкави декоративни панделки от тюл и коприна, предоставяме в кратки срокове брандиран текстил, покривки с фирмено лого, текстил със снимки и надписи по поръчка, цветни и надписани покривала за шатри и много други.

Следващият по ред, но не и по важност аспект на дейността на NOVA Catering е корпоративният кетъринг или така нареченото „изхранване” – поръчка на храна до работното място. Преди години за нас идеята за ежедневни доставки на готвени храни, супи, салати, ястия до стотици служители беше рисковано предизвикателство. Като служители на предишните си местоработи споделяхме неуспешните опити и разочарования. Сега, от позицията на времето, вече с добро  професионално самочувствие си даваме сметка, че именно този опит ни е дал първоначалната мотивация, за да постигнем добрите резултати днес. Въпреки претенциите ни за опит в изискания ресторантьорски бизнес, вече със самочувствие можем да заявим, че сме достатъчно запознати и със спецификата на този тип обслужване. Следваме принципите си, че параметрите за ежедневно изхранване на по-голям брой клиенти не трябва да предполагат и най-малки особености или непълноценно качество или обслужване.

В специфичния работен климат у нас неизменно и «НОВА Кетъринг» следва своето бизнес развитие и търпи своите метаморфози. Принципите, на които, обаче, винаги оставаме верни, са задължителни за нас – почтеност, позитивно отношение, отличен професионален стил, педантични работни изисквания, прозрачност, взискателност и още много детайли на фирмената ни политика. Убедени сме, че именно като резултат на спазването им, вече сме наградени и щастливи с нашите доволни клиенти, отлични корпоративни референции, коректни партньори и много слънчеви приятели!

                                                                                                       Nova

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novacatering
Категория: Забавление
Прочетен: 11027
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол